Marc Van Ranst Erna Smets : De politicus in Marc Van Ranst: "Politiek is te belangrijk - Tom de smet 16 november 2020, 19:42.

Van ranst zelf was niet thuis. Zijn vrouw, erna smets, reageert: Marc van ranst bedriegt en kleineert z'n vrouw erna smets al jaren maar hij zwijgt haar dood omdat ze wil scheiden en ze mag niet praten van hem . Van ranst heeft het in het interview met de volkskrant ook over "die . "marc is nog aan het werk.

Van ranst zelf blijft er nuchter bij, maar de hele heisa weegt wel op zijn gezin. De politicus in Marc Van Ranst: "Politiek is te belangrijk
De politicus in Marc Van Ranst: "Politiek is te belangrijk from images4.persgroep.net
"we hadden dit gebaar totaal . Van ranst zelf blijft er nuchter bij, maar de hele heisa weegt wel op zijn gezin. Man ‎marc albert van ranst‏‎. Eric van ranst, professor emeritus | cited by 7030 | of ghent university, gent (ughent) | read 395 publications | contact eric van ranst. Ook zoon milo ziet zijn papa niet . Marc van ranst bedriegt en kleineert z'n vrouw erna smets al jaren maar hij zwijgt haar dood omdat ze wil scheiden en ze mag niet praten van hem . "marc is nog aan het werk. "mijn man werkt altijd hard, maar de laatste weken heeft hij nog een tandje bijgestoken", zegt erna smets.

"we hadden dit gebaar totaal .

Nous sommes tellement habitués à cela", a expliqué erna smets, son épouse, à het laatste nieuws. Van ranst zelf was niet thuis. "marc is nog aan het werk. "mijn man werkt altijd hard, maar de laatste weken heeft hij nog een tandje bijgestoken", zegt erna smets. Dat zijn we zo gewoon", lacht echtgenote erna smets. "marc est toujours au travail. Zijn vrouw, erna smets, reageert: "we hadden dit gebaar totaal . Tom de smet 16 november 2020, 19:42. Van ranst zelf blijft er nuchter bij, maar de hele heisa weegt wel op zijn gezin. Marc van ranst bedriegt en kleineert z'n vrouw erna smets al jaren maar hij zwijgt haar dood omdat ze wil scheiden en ze mag niet praten van hem . Zoon van eduard van ranst en lutgard boerewaart‏. Ook zoon milo ziet zijn papa niet .

"marc is nog aan het werk. Nous sommes tellement habitués à cela", a expliqué erna smets, son épouse, à het laatste nieuws. Marc van ranst bedriegt en kleineert z'n vrouw erna smets al jaren maar hij zwijgt haar dood omdat ze wil scheiden en ze mag niet praten van hem . Erna smets is de vrouw van marc van ranst. Man ‎marc albert van ranst‏‎.

Erna smets is de vrouw van marc van ranst. Summer Tour 2021 - Ambits
Summer Tour 2021 - Ambits from www.ambits.eu
Erna smets is de vrouw van marc van ranst. "mijn man werkt altijd hard, maar de laatste weken heeft hij nog een tandje bijgestoken", zegt erna smets. Eric van ranst, professor emeritus | cited by 7030 | of ghent university, gent (ughent) | read 395 publications | contact eric van ranst. Tom de smet 16 november 2020, 19:42. "marc est toujours au travail. Ook zoon milo ziet zijn papa niet . Van ranst zelf was niet thuis. Zoon van eduard van ranst en lutgard boerewaart‏.

Man ‎marc albert van ranst‏‎.

Van ranst zelf blijft er nuchter bij, maar de hele heisa weegt wel op zijn gezin. Dat zijn we zo gewoon", lacht echtgenote erna smets. "marc est toujours au travail. Erna smets is de vrouw van marc van ranst. Van ranst zelf was niet thuis. Ook zoon milo ziet zijn papa niet . Tom de smet 16 november 2020, 19:42. "marc is nog aan het werk. Marc van ranst bedriegt en kleineert z'n vrouw erna smets al jaren maar hij zwijgt haar dood omdat ze wil scheiden en ze mag niet praten van hem . Zoon van eduard van ranst en lutgard boerewaart‏. Zijn vrouw, erna smets, reageert: Eric van ranst, professor emeritus | cited by 7030 | of ghent university, gent (ughent) | read 395 publications | contact eric van ranst. Man ‎marc albert van ranst‏‎.

Nous sommes tellement habitués à cela", a expliqué erna smets, son épouse, à het laatste nieuws. "marc est toujours au travail. Marc van ranst bedriegt en kleineert z'n vrouw erna smets al jaren maar hij zwijgt haar dood omdat ze wil scheiden en ze mag niet praten van hem . Ook zoon milo ziet zijn papa niet . Man ‎marc albert van ranst‏‎.

Ze ziet man momenteel niet veel. Daan Smets scoort in Kangoeroewedstrijd (Ekeren) - Gazet
Daan Smets scoort in Kangoeroewedstrijd (Ekeren) - Gazet from static.gva.be
Tom de smet 16 november 2020, 19:42. "we hadden dit gebaar totaal . "marc is nog aan het werk. Marc van ranst bedriegt en kleineert z'n vrouw erna smets al jaren maar hij zwijgt haar dood omdat ze wil scheiden en ze mag niet praten van hem . Erna smets is de vrouw van marc van ranst. Ze ziet man momenteel niet veel. Van ranst zelf blijft er nuchter bij, maar de hele heisa weegt wel op zijn gezin. Eric van ranst, professor emeritus | cited by 7030 | of ghent university, gent (ughent) | read 395 publications | contact eric van ranst.

Eric van ranst, professor emeritus | cited by 7030 | of ghent university, gent (ughent) | read 395 publications | contact eric van ranst.

Dat zijn we zo gewoon", lacht echtgenote erna smets. Nous sommes tellement habitués à cela", a expliqué erna smets, son épouse, à het laatste nieuws. Erna smets is de vrouw van marc van ranst. "marc is nog aan het werk. Marc van ranst bedriegt en kleineert z'n vrouw erna smets al jaren maar hij zwijgt haar dood omdat ze wil scheiden en ze mag niet praten van hem . Zoon van eduard van ranst en lutgard boerewaart‏. Van ranst zelf blijft er nuchter bij, maar de hele heisa weegt wel op zijn gezin. "we hadden dit gebaar totaal . Ze ziet man momenteel niet veel. Man ‎marc albert van ranst‏‎. Tom de smet 16 november 2020, 19:42. Zijn vrouw, erna smets, reageert: Van ranst zelf was niet thuis.

Marc Van Ranst Erna Smets : De politicus in Marc Van Ranst: "Politiek is te belangrijk - Tom de smet 16 november 2020, 19:42.. Dat zijn we zo gewoon", lacht echtgenote erna smets. "mijn man werkt altijd hard, maar de laatste weken heeft hij nog een tandje bijgestoken", zegt erna smets. Nous sommes tellement habitués à cela", a expliqué erna smets, son épouse, à het laatste nieuws. "marc is nog aan het werk. "we hadden dit gebaar totaal .

Man ‎marc albert van ranst‏‎ marc van ranst. Zijn vrouw, erna smets, reageert: